16 Μαρτίου 2014

Δημιουργήστε εύκολα ψευδή στοιχεία κατοικίας

Δημοσιεύτηκε από
Screenshot-8
Είναι κανόνας πως στο διαδίκτυο δεν δίνουμε πουθενά τα πλήρη στοιχεία μας, πόσο μάλλον διευθύνσεις, τηλεφώνα και άλλες λεπτομέρειες. Θεωρητικά αυτό βέβαια, καθώς στο Facebook οι πιο πολλοί δίνουν αφειδώς τα πάντα. Aν υποθέσουμε, πως για τους δικούς του λόγους ο καθένας, χρειαστεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάποια στοιχεία ταυτότητας, όπως για παράδειγμα μαι διεύθυνση κατοικίας και δεν επιθυμεί να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια άλλη ταυτότητα με πλήρη στοιχεία κατοικίας. Δεν βγάζει ελληνικές, πάρα μόνο διευθύνσεις των η.π.α, μα έτσι κι’ αλλιώς αυτό τις περισσότερες φορές δεν έχει σημασία.
Αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα απ’ όσο φαντάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα προγραμματάκι το rig. Αυτό κανονικά πρέπει να υπάρχει στους διαχειριστές πακέτων (Κέντρο Λογισμικού, Synaptic, Software Manager, Yast, Yum, κλπ) των διανομών σας, σίγουρα υπάρχει σε Debian, Mint, Ubuntu και παράγωγες διανομές.
Screenshot-5
Αν θέλετε σε αυτές τις διανομές, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στα γρήγορα, δίνοντας στο τερματικό/κονσόλα της ακόλουθη εντολή και βάζοντας και τον κωδικό σας που θα ζητηθεί:
1
sudo apt-get install rig
Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον εξής τρόπο:
-Αν θέλετε γυναίκεια ονόματα, θα δώσετε:
1
rig -f
1
-Αν θέλετε αντρικά ονόματα, θα δώσετε:
1
rig -m
2
Με την εντολή:
1
rig -help
βλέπετε τις σχετικές επιλογές:
Screenshot-6
Αυτό ήταν. Τις διευθύνσεις στη συνέχεια, μπορείτε να τις κάνετε copy-paste και να τις χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε.

Πηγή: osarena.net